Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Не че нещо сериозно, но....Не знам просто не ми го побира акъла...За какво крадът тея проклети капачки на винтилите...Мойте бяха малко по-джиджани с емблемата на Алфа Ромео - цвят сребърни като джантите...абе въобще идилия...Днес осъмнах без тях (и 4-те)...Баси и циганската работа...Толкова ли са го закъсали и това 100% някой който е с Алфа...Едва ли опелджия или голфаджия ще си сложат капачки с Алфова емблема...

Някъде бях чел и друг колега се оплакваше точно от същата история и същите капачки как постоянно му ги крадяли...
    100% са някви лапета дето се въртат около блока и ги крадат да си ги сложат на колелото. Аз съм слушал разговор между такива дечица и се хвалиха кой колко бил откраднал

Comment

• Опаа,на мен и такива ми откраднаха,и оригиналните от джантите,и вече съм с 4-ти комплект
      Alfa 155 1.7,1.8 ex
      Alfa 166 2.4 3 ex
      155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Колеги-и-и-и, изгорех на морето от това слънце. Станал съм като джоревец... Има ли някой на Св. Влас?
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Колеги-и-и-и, изгорех на морето от това слънце. Станал съм като джоревец... Има ли някой на Св. Влас?
          Имаше ама до миналата седмица
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Имаше ама до миналата седмица
            Ех-х-х, аз съм във Влас от 22.08. Жалко, че не сме се видяли!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Ех-х-х, аз съм във Влас от 22.08. Жалко, че не сме се видяли!
              Аз се прибрах на 20.08 бях там една седмица
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• .грешка
                Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 18:53. Основание: грешка
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  .грешка
                  ???
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

• Карах Варна - Велико Търново лепнал се зад новия МАН автобус на Българската Волейболна Федерация Буса е много як, а шофьорът им беше ненормален, но пък караше яко и не изпитах нужда да го изпреваря през целия път В автобуса бяха българските национали
                    Last edited by achkar; d.m.y г., 14:12.
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Охх и аз да се оплача
                      Вчера към 9:30 сутринта до метро Стара Загора Голф 3 с номер СТ 4002 .. се правеше на големия състезател с 1.8 двигател , та минаваше ги наред сечеше пътя на всички...и си викам този ако го направи тоя номер на мене много ще съжалява
                      И естествено се случи настигнаме и стоеше зад мене и аз си го чакам тръгва да ме минава, нооо моя милост натиска ЖТД-то до долу и хоп не му стига силата на голфчето с невероятните си 90 коня и се прибира и свири и така 3 пъти, докато накрая го пуснах да се радва идиота
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Охх и аз да се оплача
                        Вчера към 9:30 сутринта до метро Стара Загора Голф 3 с номер СТ 4002 .. се правеше на големия състезател с 1.8 двигател , та минаваше ги наред сечеше пътя на всички...и си викам този ако го направи тоя номер на мене много ще съжалява
                        И естествено се случи настигнаме и стоеше зад мене и аз си го чакам тръгва да ме минава, нооо моя милост натиска ЖТД-то до долу и хоп не му стига силата на голфчето с невероятните си 90 коня и се прибира и свири и така 3 пъти, докато накрая го пуснах да се радва идиота
                        Ей-й-й-й аз много мразя така. Абе вижда че няма душа и натиска да засече някой и да се прибере в платното в последния момент. Ама то даже ти е свиркал ли?
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Айдее... от днес почвам работа.
                          На печелившите честито!
                          --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                          sigpic

Comment

Ей-й-й-й аз много мразя така. Абе вижда че няма душа и натиска да засече някой и да се прибере в платното в последния момент. Ама то даже ти е свиркал ли?
                            Ми да бе щото аз си карам с 50-60 и той трагва да ме минава пък аз натискам и той така не може да ме изпревари и ми свирка
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми да бе щото аз си карам с 50-60 и той трагва да ме минава пък аз натискам и той така не може да ме изпревари и ми свирка
                              Ама и ти си от тия селяни дето като тръгна да ги изпреварвам и нарочно газ, за да ми е по-трудно. Замислял ли се колко е опасно това. Имаше една тема във форума и беше описан точно един такъв случай.

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                                Айдее... от днес почвам работа.
                                На печелившите честито!
                                Браво!!! Успешно начало и добро развитие и професионално и финансово!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X